Catalin Golban este un inginer pasionat de munca lui, care lucreaza in industria de dezvoltare software din Cluj de mai mult de un deceniu.

Motivatia lui vine din dezvoltarea de tehnologii inovative, facand posibila transformarea unor cunostinte de ultima ora rezultate in urma catorva ani de cercetare in produse automotive care imbunatatesc viata oamenilor, acesta fiind in acelasi timp si unul dintre obiectivele activitatileor curente si viitoare ale companiei Bosch.

El a inceput in centrul de cercetare si dezvoltare Bosch in 2013, construind o echipa de ingineri care se ocupa de dezvoltare de algoritmi de procesare video si software pentru sisteme de asistenta a conducerii si conducere automata. In prezent este liderul grupului de ingineri care dezvolta sisteme video inteligente, folosind metode de viziune si inteligenta artificiala precum si solutii de conectivitate, facad pasi semnificativi in unul dintre cele mai interesante si provocatoare domenii ale industriei automotive din prezent, in colaborare cu alti membrii ai retelei globale de cercetare si dezvoltare a companiei.