Inspirata de natura si revoltata de obiceiurile moderne de consum si risipa ale societatii de ‘unica folosinta’, care si-a pus amprenta si pe cele mai indepartate şi izolate locuri ale planetei noastre, s-a nascut ALTERNATIVE.

Observand deteriorarea starii generale de sanatate a oamenilor si a mediului natural, am inceput sa caut solutii, alternative durabile, etice si naturale la produsele din plastic care constituie principala sursa de poluare a oceanelor si a planetei albastre pe care traim. In 2013 am decis sa traiesc fara plastic si sa lupt impotriva poluarii cu acest material versatil care a invadat fiecare aspect al vietii noastre. Nu aveam nicio idee ce presupune aceasta decizie sau cum aveam sa reusesc in ceea ce mi-am propus. Dar ceea ce stiam cu siguranta este ca doream sa fiu parte din solutie, nu din problema.

Cercetand indeaproape problema plasticului si efectele sale, am decis sa pun la dipozitie aceste informatii tuturor celor interesati. Apoi, ca si o consecinta naturala a stilului de viata fara plastic, am creat primele produse menite sa inlocuiasca o parte semnificativa a obiectelor de unica folosinta. La inceputul acestui an am inaugurat shopul online ALTERNATIVE, ca si o solutie pentru cei care doresc sa imbratiseze stilul de viata fara risipa si fara plastic si au nevoie de un spatiu de informare, schimb de idei si solutii efective, care sa respecte valori etice si durabile, in fiecare detaliu al lor.

Prin intermediul ALTERNATIVE dorim sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume. Adoptand principiul prevenirii, sustinem modul de viata zero-waste, dar si modelul de business fara risipa, care respecta valorile economiei circulare.

Urmareste pe