Alexandru Ion
Profiles

Alexandru Ion

Placerea pentru domeniul creativ m-a condus spre descoperirea design-ului grafic, o pasiune pe care o dezvolt de peste 10 ani de zile. Sunt incantat de tot ce inseamna arta si marketing, iar impletirea dintre aceste doua domenii ma provoaca zilnic sa ofer un continut eficient si frumos impachetat.

Silviu Filip
Profiles

Silviu Filip

Sunt Silviu Filip, am 33 de ani si mi-am dat seama ca sunt fotograf de vreo 3 ani. Peste zi sunt designer grafic, iar seara sau in timpul liber ma delectez surprinzand momente, locuri si portrete. Ma bucur ca am sansa sa fac parte din echipa foto a unui eveniment de asemenea calibru, mai ales la mine acasa la Oradea!

Alexandru Ardelean
Profiles

Alexandru Ardelean

Numele lui este Alex, prietenii ii spun Shuby si este putin locco. Spirit liber, competitiv si indragostit de provocari. Cateodata pare a fi putin haotic in tot ceea ce face, insa in realitate el este organizat. Pe langa toate acestea, el viseaza ca la un moment dat va putea produce o schimbare in lume. Tocmai de aceea unii il considera un visator, insa este un ”doer” prin definitie.

Alexandra Soare
Profiles

Alexandra Soare

Alexandra este o persoana dinamica si plina de entuziasm, care crede cu adevarat in puterea comunitatilor de a genera schimbare. Implicarea ei în echipa TEDxOradea reprezinta o serie de noi provocari si lectii prin care isi doreste sa simta pulsul comunitatii.

Levente Dudas
Profiles

Levente Dudas

Beside his main occupations as graphic designer and photographer, he likes to work with photo-manipulation, drawing and other type of visual creations. Creator of the DÜDE which is a doodle style clothing apparel. Everything can be determined as a tool of creation.

Arpad Joo
Profiles

Arpad Joo

Designer, cycling enthusiast, bikepolo player si partner in crime la Manifest pentru Oradea. Cu experienta de peste 7 ani in industria creativa, ii place sa se implice in cat mai multe proiecte cu impact social. Considera ca nicio provocare nu este prea mare atunci cand lasi imaginatia si experienta sa te ghideze. Printre lucrurile care il bucura se numara typography-ul, print-ul si logo design-ul non-conformist, dar nu se teme nici de online. Crede in cliché-ul “Less is More”.

Robert Tuzson
Profiles

Robert Tuzson

Robert a absolvit sectia de Design interior a Facultatii de Arte Vizuale a Universitatii din Oradea. Este fascinat de natura si pasionat de univers si incearca sa se incarce cu energie facand plimbari cu bicicleta, drumetii la munte sau conducand. Robert este persoana care isi doreste mereu sa cunoasca mai mult, sa isi perfectioneze abilitatile, cunostintele si meseria.

Remus Toderici
Profiles

Remus Toderici

Pur si simplu sunt suficient de norocos ca sa fac ce imi place. Am inceput fotografia ca autodidact, ca mai apoi sa merg la cursuri si workshopuri. Am avut diverse proiecte foto publice la care am invitat comunitatea oradeana sa ia parte si ma bucur ca pot sa ma implic in viata activa a orasului. Sunt pasionat de modul in care lumina poate contura forme, obiecte, culori si imi place sa vad frumusetea in fiecare fiinta. Sa pot captura asta intr-o fotografie, mi se pare o minune.

Diana Stef
Profiles

Diana Stef

Diana a absolvit sectia de Design interior a Facultatii de Arte Vizuale a Universitatii din Oradea. Este foarte organizata, ii place sa gaseasca solutii pentru diverse probleme si este mereu interesata sa descopere noi provocari. Este o fire creativa, este pasionata de designul de interior si este mandra sa faca parte din echipa TEDxOradea.

Bogdan Pater
Profiles

Bogdan Pater

Bogdan Pater este un entuziast cercetas dedicat trup si suflet ideii de a schimba lumea in care traieste intr-una mai buna. In ultimii cinci ani, Bogdan a fost implicat in campanii de comunicare online pentru evenimente, companii si ONG-uri. Scrie pe bogdanpater.ro si il puteti urmari pe cam toate retelele sociale.

  • 1
  • 2